Consultancy & ondernemerscoach

×

Foutmelding

 • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (regel 3299 van /home/yellomedia/domains/qfk.be/public_html/includes/bootstrap.inc).
 • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (regel 113 van /home/yellomedia/domains/qfk.be/public_html/sites/all/modules/ctools/ctools.module).
 • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 569 van /home/yellomedia/domains/qfk.be/public_html/includes/menu.inc).

Belangrijke beslissingen nemen die waarde bepalend zijn voor je onderneming, je eigen doelen stellen, welke koers je met je onderneming wilt varen... Als zelfstandig ondernemer is het helaas niet altijd even makkelijk om dit allemaal te doen naast al uw dagelijkse zaken. De combinatie werk en privé is voor ondernemers vaak niet in evenwicht, de drukte rond jouw zaak is heel opslorpend waarbij je dan ook regelmatig vergeet dat je ook nog een mens bent…

Ook hierin begeleiden wij u op een professionele manier:

 • Wij bieden u een paar extra oren, ogen en mond m.a.w. een klankbord:
  door middel van een juiste vraagstelling bepalen we onder meer de realisatie van de structuur binnen uw bedrijf en hoe we uw zakelijke prestaties verder kunnen optimaliseren.
   
 • Welke managementvaardigheden behoren tot jouw sterke “ik”:
  Hierbij kijken we voornamelijk welke uw sterke punten zijn die jouw onderneming naar een hoger niveau kunnen tillen. We screenen niet alleen uw zaak cijfermatig maar ook u als ondernemer. Aansluitend bepalen we met u welke verbeteringen er mogelijk zijn die het meest voordelig zijn voor uw bedrijf.
   
 • Coaching als outsider:
  U als ondernemer bent zeer nauw betrokken bij uw zaak. Dit kan soms leiden tot minder goede beslissingen die nefast zijn voor uw onderneming. Wij, als outsider en met een bagage aan ervaring, zijn in staat om de problematiek aan te duiden, te confronteren en u uit te dagen uw eigen ontwikkelingsdoelstellingen te kunnen ontplooien.